EMA logo
 • Maja e Sharrit

 • Maja e Kobilicës

 • Maja e Sharrit

 • Maja e Kobilicës

Bashkohuni me udhëtimet

Dëshironi më shumë informacion rreth udhëtimeve të tjera apo dëshironi të rezervoni një ekskursion të veçantë?

Na kontaktoni

Reth nesh

Vende të egra sekrete.


Shoqata eshte nje organizate joqeveritare, jofitimprurese, jopolitike, jofetare e specializuar ne fushen e studimeve, botimeve shkencore dhe njohjes se natyres,

mbrojtjen e mjedisit malor shqiptar, alpinizem, ngjitje shkembinjsh, sportet malore dhe zhvillon veprimtarine e saj ne perputhje me legjislacionin Shqiptar, si dhe me dispozitat e Statutit. Shoqata do te punoje ne koordinim te plote me institucionet publike, me organizatat qeveritare shqiptare dhe te huaja, me shoqerine civile dhe me komunitetin vendas per te arritur objektivat.

 • Themeluar

  2015

 • Address

  Tetovo, North Macedonia

 • Email

  info@ema.mk

 • Phone

  +389 (77) 522-555

 • Anëtarët e ekipit

  25+

 • Shtigje të udhëtimeve

  15+

 • Themelues

  Servet Dauti

Historia jonë

Talenti fiton lojëra, por puna në grup fiton kampionate

2015

Themelimi

Themelimi i grupit .....................

2019

Shoqata

........... Anëtarësimi në shoqatën e vendit

2021

Zgjerimi

Ne jemi më të mëdhenj .........................

2023

Online

........................ Jemi online!

Shërbimi jonë

Ne ofrojmë përvojën më të mirë

Ekipi me eksperiencë

Ne gjithmonë kemi jetuar brenda natyrës sonë të mahnitshme

Bashkimi i lehtë

Na kontaktoni dhe për 2 minuta ju jeni të rezervuar

Alpinistët ekspertë

Malet tona na mësuan gjithçka që dimë

Vende sekrete

Zbuloni vende të fshehura natyrore me turnetë tona

Lokacionet kryesore

Ne ofrojmë udhëtime në lokacione të ndryshme magjepsëse të maleve të Sharrit

Na vizitoni

Jemi në Maqedoninë e Veriut pranë maleve të Sharrit

O.J.Q

Një herë në vit bashkohuni në pjesën tjetër të botës në Organizatë tonë Jo Qeveritare

Ujëvara mahnitëse

Ekskursionet tona do t'ju sjellin mahni te mëdha në ujëvara të ndryshme

Shtigje për ekspert

50%

Emocione dhe argëtim

100%

Vështiresi mesatare të udhëtimeve

70%

Eksperienca mahnitëse

Ne e dimë se si duhet bërë

Terreni sfidues, shpatet e pjerrëta shkëmbore, akullnajat e mbuluara me borë dhe fushat e bredhave me rrezik rrëshqitjeje. Vlerësim i sigurt i terrenit dhe aftësi shumë të mira orientimi. Eksperiencë e mirë alpine në malin e lartë të Sharrit.