• Врвот на Шарр

 • Врвот на Кобилица

 • Врвот на Шарр

 • Врвот на Кобилица

Придружете се на нашите патувања

Сакате повеќе информации за други патувања или сакате да резервирате специјална екскурзија?

Контактирајте не

ЗА НАС

Тајни диви места


Здружението е невладина, непрофитна, неполитичка, неверска организација специјализирана за областа на студиите, научните публикации и познавањето на природата,

заштита на албанската планинска средина, планинарење, качување по карпи,планински спортови и ја развива својата дејност во согласност со Aлбанското законодавство, како и со одредбите од Статутот. Здружението ќе работи во целосна координација со јавните институции, со Aлбански и странски владини организации, со граѓанското општество и локалната заедница за да се постигнат целите.

 • Основана

  2015

 • Address

  Tetovo, North Macedonia

 • Email

  info@ema.mk

 • Phone

  +389 (77) 522-555

 • Членови на тимот

  25+

 • Патеки за патување

  15+

 • Основач

  Servet Dauti

НАШАТА ИСТОРИЈА

Талентот победува во игрите, но тимската работа ги освојува шампионатите

2015

Основање

Основање на група .....................

2019

Здружението

........... Членство во здружението на земјата

2021

Проширување

Ние сме поголеми .........................

2023

Oнлајн

........................ Ние сме онлајн!

НАШАТА УСЛУГА

Ние нудиме најдобро искуство

Искусен тим

Отсекогаш сме живееле во рамките на нашата неверојатна природа

Лесно приклучување

Контактирајте не и за 2 минути сте резервирани

Стручни планинари

Нашите планини не научија сè што знаеме

Тајни места

Откријте скриени природни места со нашите тури

Главни локации

Нудиме патувања до различни фасцинантни локации на Шар Планина

Посети не

Се наоѓаме во Северна Македонија во близина на Шар Планините

Н.O

Еднаш годишно придружете се на остатокот од светот во нашата Невладина Oрганизација

Неверојатен водопад

Нашите екскурзии ќе ви донесат големи чуда на различни водопади

ПАТУВАЊА ЗА ЕКСПЕРТ

50%

ЕМОЦИИ И ЗАБАВА

100%

ПРОСЕЧНА ТЕЖИНА НА ПАТУВАЊАТА

70%

НЕВЕРОЈАТНО ИСКУСТВО

Ние знаеме како

Предизвикувачки терен, стрмни карпести падини, глечери покриени со снег и полиња со смрека со ризик од лизгање. Наметливо оценување на теренот и многу добри вештини за ориентација. Добро алпско искуство на високата планина Шари.