Shoqata malore shqiponja

Në majen më të bukur të Malit Sharr-Kobilic 2528m, në vijën ndarëse të tokave shqipëtare, në marshin tradicional kushtuar Pavarësisë së Kosovës! Sot ishte një ditë e veçant për Shoqatën tonë të sapoformuar Shoqatën Bjeshkatare EAGLE, që në këte ditë të shënuar të promovojmë ate dhe të nisimim aktivitetet tona në ditët, javët dhe vitet […]

Read more
Ngjitje ne Kobilice

Në majen më të bukur të Malit Sharr-Kobilic 2528m, në vijën ndarëse të tokave shqipëtare, në marshin tradicional kushtuar Pamvarësisë së Kosovës! Sot ishte një ditë e veçant për Shoqatën tonë të sapoformuar Shoqatën Bjeshkatare EAGLE, që në këte ditë të shënuar të promovojmë ate dhe të nisimim aktivitetet tona në ditët, javët dhe vitet […]

Read more
Kontakte

Na kontaktoni Mountain association EAGLE Rruga: ILIRIA, Tetove maqedonia veriore Tel: ++38977522555 www.ema.mk mountainasseagle@hotmail.com

Read more
Rreth Nesh

Veprimtaria Shoqata eshte Organizate jo Qeveritare, jofitim prurese, jo politike,jo fetare e specializuar ne fushen e studimeve,publikimeve shkencore dhe njohjes se natyres, mbrojtjes se mjedisit malor Shqiptar,te ngjitjeve malore,te alpinizmit,te kacavjerjeve shkembore,te ecjeve me ski,te çiklizmit malor,te sporteve ne lumenj malore, dhe e zhvillon aktivitetin e saj ne perputhje me legjislacionin Shqiptar si dhe me […]

Read more